Renovering

Vi kontaktar gärna er

Renovering av hus

Garantientreprenad har lång erfarenhet av renovering av hus i Borås med omnejd. Vi har stor kunskap gällande nybyggnation, ombyggnation, utbyggnation och renoveringar. 

Vad vill du ha hjälp med inom renovering?

När det är dags för dig att rusta upp ditt hus har vi möjlighet att hjälpa dig med allt ifrån ändring av planlösning, fasadbyte, ytskikt, altanbygge och renovering av kök, källare och badrum.

Berätta för oss vad du behöver och framförallt, vad det får kosta. Vi bygger sedan upp en plan inom din budget.

Vi ser alltid till att hålla en bra dialog och fortlöpande uppdateringar för att du som kund skall känna dig trygg och nöjd med slutresultatet. 

Totalentreprenad

Vi jobbar med pålitliga underentreprenörer och har därför möjlighet att åta oss totalentreprenader inom renovering och byggnation.

Har du frågor eller behöver våran hjälp? Kontakta oss!

 

Kontakta oss direkt!
Borås
033-292305
Göteborg
031-293310
Halland
0346-656889

Renovera hus

Garantientreprenad har lång erfarenhet av renoveringsarbete i alla dess former. Vi kan hjälpa dig med allt från att riva och bygga om till att göra en enkel renovering. Oavsett om du vill ha hjälp med att renovera hela huset, eller bara vissa delar så finns vi där för dig. 

Vi jobbar med pålitliga underentreprenörer och har därför möjlighet att åta oss totalentreprenader i Borås med omnejd.

Läs mer >>

Renovera kök

Köket anses av många vara husets hjärta och vi kan inte annat än att hålla med.

Det finns mycket att tänka på när du ska renovera ditt kök. Hur mycket förvaring behöver du? Hur mycket plats behöver du? Vilken stil är du ute efter? Vill du byta ut köksskåp, bänkskivor, diskhon och kanske sätta in diskmaskin?

Utefter vad det får kosta, kan vi sedan lägga upp en plan så du får det bästa köket inom din budget.

Läs mer >>

Utbyggnation

När familjen kräver större utrymme kan det bli aktuellt att bygga ut huset. En utbyggnad eller tillbyggnad av huset kräver en noggrann planering.

Vi på GEAB har möjlighet att hjälpa dig med allt ifrån markberedningen till färdigställande av er utbyggnation. 

Läs mer >>

Badrum

Med vår bakgrund inom fuktsäkert byggande vet vi vikten av noggrannhet när det kommer till badrumsrenovering. Vi har kunskapen och bra samarbetspartners för att se till att ditt badrum blir precis som du vill utan att tumma på säkerheten eller dom snygga detaljerna.

Kontakta oss för att få hjälp och rådgivning om just dina möjligheter när du vill renovera badrum.

Läs mer >>