FUKT

Vi kontaktar gärna er

Fuktproblem

Garantientreprenad har lång erfarenhet och stor kunskap om att åtgärda och förebygga fuktproblem. Har du problem med fukt, fuktskador och/eller mögel i källaren, på viden eller andra delar av huset? Kontakta oss för en offert! Vi åtar oss uppdrag i Göteborg och Borås med närområden samt i Halland.

Problem med fuktskador?

När du drabbats av fuktskador så kan vi hjälpa dig med allt ifrån syllbyten, isolering och ventilation av krypgrund, fuktproblem på vinden eller i källaren. Oavsett vilken del av huset som drabbats kan vi åtgärda detta. Vi kan också jobba förebyggande så att du ska slippa få fuktproblem i framtiden. 

Oavsett vilken typ av fuktproblem du har så kan vi hitta en lösning för dig. Fukt i källare, väggar, betong, på vinden eller i krypgrunden måste åtgärdas på olika sätt.

Vi på GEAB hittar alltid den bästa lösningen för just dina problem.

Tveka inte att kontakta oss för rådgivning och offert.

Vanliga frågor om fukt och mögel >>

Kontakta oss direkt! 
Borås
033-292305
Göteborg
031-293310 
Halland
0346-656889

Syllbyten

Har du fått problem med fukt eller mögel i husets syllar måste detta åtgärdas genom ett syllbyte och en behandling med svampdödande medel.

För att förebygga nya problem i framtiden lägger vi in en fuktspärr mellan betongen i bottenplattan och den nya syllen.

Läs mer >>

Krypgrund

Vi besöker er gärna och kontrollerar krypgrunden och ger förslag på eventuella åtgärder.

Det kan handla om att städa och röja bort organiskt material, marktäckning med åldersbeständig folie eller favolen. Vi utför också en krypgrundsisolering och eventuellt installerar vi en fläkt beroende på krypgrundens kondition.  

Läs mer >>

Vindar

Har du problem med fukt eller fuktskador på din vind? Inga problem, vi på GEAB har många års erfarenhet av olika lösningar för vindar. 

Vi kontrollerar er vind och lämnar ett åtgärdsförslag och en offert. 

Läs mer >>

Mekaniskt ventilerade golv

GEAB erbjuder två typer av ventilerade golv, Optivent och Subfloor golvregelsystem, som båda håller fukten borta och ger en behaglig inomhusmiljö. Kontakta oss för konsultation redan idag!

Om man har problem med uppskjutande fukt, markradon eller dålig lukt från betongen så rekommenderar vi att man ventilerar golvet.

Läs mer >>