ENTREPRENAD

Vi kontaktar gärna er

Entreprenad

GEAB utför entreprenaduppdrag inom dränering, markberedning, dagvattenhantering och avloppshantering. 

Vad vill du ha hjälp med inom entreprenad?

Vi utför olika arbeten som att dränera husgrunden och markberedning inför nybygge.

GEAB kan också ta hand om din dagvattenhantering på ett säkert sätt.

Behöver du hjälp med din avloppsanläggning så finns vi där och installerar anläggningen. Vi ser till att du inte behöver känna någon oro för igensatta bäddar eller förorenade grundvatten.  

Totalentreprenad

Vi utför vi våra arbeten som totalentreprenör så du slipper hålla kontakten med olika hantverkare. Kontakta oss idag för gratis konsultation!

Kontakta oss direkt!
Borås
033-292305
Göteborg
031-293310
Halland
0346-656889

Dränering av husgrund

Har du problem med fuktskador i husgrund eller källare? Inga problem – vi på GEAB hjälper dig med dränering av ditt hus. 

Vi kan garantera att du får rätt hjälp av våra erfarna och kunniga medarbetare.  Kontakta oss idag för gratis konsultation!

Läs mer >>

Avloppsanläggningar

Vi  använder oss av marknadsledande produkter och lösningar och ser till att du som kund får minsta möjliga bekymmer efter installationen. 

Utifrån dimensionering, markens topografi, markens beskaffenhet och miljökontorets bedömning om skyddsnivå väljer vi den lösning som passar bäst för er.

Läs mer >> 

Markberedning

Vi på Garantientreprenad har många års erfarenhet av markberedning och schaktning i samband med utbyggnationer och planering av tomter.

I samband med en planerad utbyggnad kan det vara läge att se över sin nuvarande dagvattenhantering men även en eventuell dränering.

Läs mer >>

Dagvattenhantering

För att skydda ditt hus skall regnvatten tas om hand och ledas bort från huset. 

Alla hus har olika förutsättningar och kräver olika lösningar. Oavsett vad du behöver så har vi lösningarna och kan vara ditt bollplank för en säker dagvattenhantering!

Läs mer >>