Vi bygger bort fukten

Vi kontaktar gärna er

Ofta är det i samband med husförsäljningar och överlåtelser som man upptäcker fuktproblem och begynnande fuktskador i en fastighet. Det är ju ofta då som hus inspekteras och blir föremål för expertgranskning. Ibland har fuktproblem förknippats med hus byggda på 70-talet men även äldre och yngre byggnader kan drabbas. Förr var kraven vid dräneringsgrävning annorlunda. Att det blir problem i dag behöver inte alls handla om tidigare fusk eller slarv.

Vi är specialister på den sortens bygghantverk som skyddar dig och ditt hus mot fukt och fuktskador. Vi kan mycket men i huvudsak riktar vi in oss på några områden, där vi vågar påstå att vi är experter:

  • Byta syllar.
  • Installera mekaniskt ventilerade golv.
  • Fuktsäkra krypgrunden.
  • Fuktsäkra vinden.
  • Dränera för att skydda huset mot framtida fuktskador.
De flesta fuktskador och problem på grund av fukt går att åtgärda!

Ventilerade golv

GEAB erbjuder ventilerade golv,  som håller fukten borta och ger en behaglig inomhusmiljö. Kontakta oss för konsultation redan idag!

syllbyte

Om du har problem med fukt i husets syllar kan vi på GEAB hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av syllbyten. Kontakta oss för rådgivning och offert! 

krypgrunder

Har du problem med fukt i krypgrund? Inga problem – vi på GEAB hjälper dig att få ordning på din krypgrund utifrån just din krypgrunds förutsättningar!

vindar

Vi på GEAB har många års erfarenhet av vindar.
Vi kontrollerar er vind och lämnar ett åtgärdsförslag och en offert.

Dränering

Har du problem med fuktskador i grund eller källare? Inga problem – vi på GEAB hjälper dig med dränering av ditt hus. Kontakta oss idag för gratis konsultation!

bygg

Vad vill just du ha hjälp med inom renovering? Kök, källare, badrum eller hela huset?
Berätta för oss vad du behöver och framförallt, vad det får kosta.